Mama
   Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου επισκέφθηκαν το σχολείο μας δυο εκπρόσωποι του συλλόγου Μ.Α.μ.Α Βέροιας (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) και συγκεκριμένα  η πρόεδρος  κ. Ελένη Γεωργιάδου-Στεφανάκη και η εθελόντρια επιστημονική σύμβουλος της δομής κ. Ειρήνη Αναγνώστου (Διδάκτωρ εξελικτικής και σχολικής ψυχολογίας). 
Σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών της Ά Λυκείου πάνω σε θέματα αναπηρίας και προσβασιμότητας. Η συνάντηση είχε τη μορφή ανοιχτής συζήτησης και οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες προσπάθησαν να απαντήσουν στα σχετικά ερωτήματα, μέσα από τη δική τους ματιά και τις προσωπικές τους σκέψεις. 
Mama kadro2
Αποδοχή και Ενσυναίσθηση ήταν οι έννοιες που κυριάρχησαν στη συζήτησή μας. Βασική επιδίωξη η καλλιέργεια της φιλοσοφίας πως η αναπηρία είναι υπόθεση όλων μας. Η δράση οργανώθηκε απο τη συνάδελφο Ματίνα Γκιπατίδου στα πλαίσια της ενίσχυσης συνεργασίας και της ανάπτυξης της αλληλεγγύης και συμπερίληψης που έχει αναλάβει η ομάδα αξιολόγησης στον άξονα «Σχέσεις μεταξύ μαθητών/-τριών».
 Mama kadro3a
 
Mama kadro4