Panelladikes Enhmerwsh 31 05 2023

 

Θέμα: «Πρόσκληση σε διαδικτυακή ενημέρωση για τις Εξετάσεις των υποψηφίων μαθητών/τριών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες».

Η Δ.Δ.Ε Ημαθίας σε συνεργασία με το Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. Ημαθίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση με θέμα: «Εξετάσεις των υποψηφίων μαθητών/τριών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00 μ μ. , μέσω του συνδέσμου:

 

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/alatzoglou

 

Στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση θα εισηγηθούν:

  1. Ταουσάνη Αθανασία, ΠΕ 30 Σχολική Κοινωνική Λειτουργός MA, Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. ΗΜΑΘΙΑΣ, με θέμα: “Άγχος Πανελληνίων”.
  2. Μπίνιας Νικόλαος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης της Δ.Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ, με θέμα: “Προφορική Εξέταση των υποψηφίων μαθητών/τριών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες”.
  3. Περπερίδης Παύλος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων, της Δ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ, Πρόεδρος του 351ου Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου ΗΜΑΘΙΑΣ, με θέμα: “ Προφορική Εξέταση των υποψηφίων μαθητών/τριών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες: τεχνικές οδηγίες και πρακτικά ζητήματα ”.

Η συμμετοχή των γονέων/κηδεμόνων και των υποψηφίων μαθητών/τριών με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται στο 351o Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο ΗΜΑΘΙΑΣ κρίνεται αναγκαία.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΑΛΑΤΖΟΓΛΟΥ

 

Κάντε κλικ στον παρακάτω φάκελο,

για να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο (Χ1 σελίδα):

  Google Drive