Robotics 17 18 April

    Συγχαίρουμε τους μαθητές της ομάδας SYNTHESISIIπου εκπροσώπησαν το σχολείο μας και κέρδισαν τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 5thAegeanRoboticse-Competition 2021, που οργάνωσε η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο17 & 18 Απριλίου 2021.

Robotics 17 18 April 1

    Η ομάδα του 3ου ΓΕ.Λ. Βέροιας, με αρχηγό τον Χαντζαρίδη Κων/νο της Γ’ τάξης και τον Μιχαηλίδη Δημήτριο της Β΄τάξης και καθηγητές εμψυχωτές - υπεύθυνους, τη Δέσποινα Παυλίδου MSc, καθηγήτρια του 3oυ ΓΕΛ Βέροιας και τον συνεργάτη Δημήτριο Λύτσιο, καθηγητή του 4ου Γυμνασίου Βέροιας, έκανε δυναμική παρουσίαση ενώπιον μιας απαιτητικής επιτροπής καθηγητών από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και συγκέντρωσε θετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία. Το ρομπότ τους μπορεί να παρέχει υπηρεσίες προς τους πολίτες και την πόλη γενικότερα και είναι μια πρόταση που μπορεί να τύχει ευρείας χρήσης από δήμους της χώρας.

 

    Η ομάδα θα συμμετέχει σε δύο ακόμη μεγάλες διοργανώσεις ρομποτικής όπου θα προωθήσει την ιδέα της. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

 

                                                                                             Η Διευθύντρια

                                                                                     Αναστασία Καρακώστα